Armor 3T Review

Telefonul este nelipsit, fie că e vorba de o zi obișnuită în oraș fie că vorbim de o escapadă în natură. Oferta este atât de vaiată încat este dificl de luat o decizie: ce marcă, procesor, cameră foto, baterie, un sim sau două, spațiu de stocare, preț, adroid sau iOs? Sunt foarte multe variabile.

Cum vechiul telefon dădea semne serioase că este pe moarte, am început să studiez opțiunile. Prima dată m-am uitat la cameră: îmi doream un telefon cu o cameră foto performantă. Pe short list au apărut imediat Pixle 3, Mate 20 PRO, S9. Însa personal am o problemă în a plăti atât de mult pe un telefon. Părea ca mă îndrept tot către un mid range.

Un alt of pe care îl aveam era bateria. În ultimii ani, mai mult de o zi nu m-a ținut bateria la telefon. Căutând baterie mare am ajuns la nișa telefoanelor rugged, telefoane concepute pentru condiții extreme: apă , praf/ nisip, temperaturi extreme, șocuri. Mai studiasem segmentul în trecut și în afară de Sonim nimic nu mi se părea a fi demn de luat in seamă. În plus, stăteau prost la procesor și restul specificațiilor. Dar cum tehnologia avansează, iată că acum există si variante rugged cu specifcații comparabile cu cele ale unui smartphone mid range sau chiar mai sus.

Așa am ajuns la Ulefone Armor 3T. În imaginile de mai jos puteți vedea specificațiile tehnice:

Nu am mai auzit de această marcă până acum, așa ca mi-am asumat riscul și am zis să văd de ce este capabil un telefon chinezesc care nu vine de la un producător de top. Mi-a plăcut cum arată, bateria foarte mare, faptul ca are specificații similare cu orice alt smartphone (android 8.1, senzor amprentă , nfc etc), rezistența la apă, șocuri, temperaturi. În plus mi-a placut faptul ca are stație radio încorporată și poți comunica cu orice stație care emite
în frecvența PMR.

Pachetul este foarte cuprinzător după cum puteti vedea în imaginile de mai jos: clips de curea, suport pentru bicicletă, chingă pentru mână, cabluri și adaptoare.

Veridictul după două săptămâni de folosire? Îmi place și sunt mulțumit:

  • bateria ține 4 zile
  • stația funcționează în urban la 1Km distanță, comparabil cu Midlandul sau Baofengul pe care le mai am
  • sistemul se mișcă foarte bine
  • fotografiile sunt decente – la final sunt câteva imagini realizate cu Armor 3T în tura de weekendul trecut în Făgăraș

Dacă iți place acest telefon ai grijă insa la următorul aspect: este foarte mare și extrem de greu. Chiar foarte greu aș spune. În rest nu am ce să îi reproșez până acum. Rămâne de văzut cum se va comporta în timp. Sper sa fie un pariu câștigător.

3 gânduri despre “Armor 3T Review

  1. Bateria ține 17 ore, maxim 18. Între 14 și 18 ore. În rest, partea cu zilele: depinde de cât din zi ți aprins ecranul (în medie, între 2 și 5 zile mă ține, cel mai frecvent: 2 zile). Încărcarea fast charge e doar pe hârtie… și… El funcționează cum am spus: atâtea ore de ecran aprins. YouTube nu funcționează (sacadează foarte des de la un timp. L-am dezinstalat, am șters cache: nimic. Nu poți urmări nimic fără să n-ai teamă că se blochează -lag, sacadare, delay- . Nucleele sunt folosite la maxim și toate 8, continuu; nu li se dă o pauză niciodată și din RAM, cam tot timpul se utilizează peste 50%) și nici înregistrarea video. Se repornește cam cel puțin 1 dată pe săptămână, singur și VOLTE & VOWIFI nu funcționează. Pe wi-fi e dezastru la viteză. 65 mbps?! Serios? Deci, are destul de multe minusuri, sunt mulțumit de el, dar are multe minusuri și mai pe larg aflați de aici:
    Un review în limba română, realizat de mine, este aici, din decembrie 2018

    Apreciază

  2. Pingback: A fost și o Primă Evadare – Aventurierul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.