Malta si Gozo – 4 zile

Mă gândeam că nu am o pagină în care să explic cine sunt și de ce există acest blog. Probabil că va apărea și acea pagină la un moment dat în viitor. Până atunci, în căteva cuvinte, acest blog există pentru că îmi doresc să nu mai am toate pozele pe Facebook (chiar dacă vorbim de poze făcute cu telefonul) și în același timp îmi doresc să fie o sursă de inspirație pentru alții.

Am stat și m-am gândit cât de mult să detaliez micile aventuri montane, ciclistice sau pur și simplu turistice. Nu voi detalia foarte mult traseele, aici nu vei găsi pas cu pas ce să faci pentru a parcurge un traseu sau a vizita un anumit loc. De ce? Pentru că sunt deja multe alte persoane care fac acest lucru mult mai bine decât aș putea eu să o fac. În plus consider că una din părțile frumoase ale unei aventuri este fix etapa în care stai și aduni informații din mai multe surse, construind propriul itinerariu.

Ultima escapadă a fost în mijlocul Mediteranei: Malta. Doar patru zile la dispoziție, dar simt că ar fi fost loc de încă doua-trei zile pentru a fi împăcat că am văzut și experimentat tot ce mi-am propus. Medieval, WWII, arhitectură, temple megalitice, catacombe, plajă; dacă te atrag cele enumerate ai putea lua în calcul o vizită în Malta. Un strop din cum am văzut eu Malta și ce mi-a atras atenția.

Saluting Battery și tragerea zilnică:

Catacombele Sfântului Pavel:

Tunuelurile NATO

Reptile

Popey Village

Arhitectură și diverse peisaje

Templele Tarxien

Un gând despre “Malta si Gozo – 4 zile

  1. Pingback: Vacanță spontană – Spania, Camino de Santiago și Altamira – Aventurierul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.