Un Crai aproape pustiu

A fost o zi de luni, aș putea spune că a fost doar o altă zi de luni dar ea a fost mai specială, dar nu voi detalia. Pentru că era programată și o zi de concediu am dat o fugă în Piatra Craiului. Prognoza nu era tocmai zâmbitoare, șanse de ploaie considerabile, dar pana la urmă am mers. Lejer, cu intrare în traseu pe la 14:20.

Traseul? Un clasic numai bun de plimbare și relaxare: Fântâna lui Botorog – Curmătura și retur prin Prăpăstii. Am fost puțin descumpănit când am văzut multitudinea de mașini de la Botorog, dar probabil erau toți la o plimbare scurtă in Prăpăstii, pentru ca pe traseu am întalnit doar 4 persoane care coborau, iar la cabană mai era un grup de 8 persoane care urma să coboare.

Progonoza meteo a fost exactă, în jur de ora 15:00 a început să plouă mărunt, dar nu atât de tare încât să fie nevoie să pun foița de ploaie pe mine. Îmi era dor de o ciorbă de fasole și o plăcintă cu urdă și răvaș la Curmătura. Și fiind luni și o vreme nu chiar strălucită a fost perfect pentru a savura Craiul în tihnă.

Un gând despre “Un Crai aproape pustiu

  1. Pingback: Hășmaș de primăvară – Aventurierul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.